fbpx

FAQ

Izbrani artikel dodate v nakupovalni seznam oz. košarico s klikom na gumb »dodaj v košarico«. Tam lahko izbrane artikle pregledate oz. določite želeno količino, nato pa nakup zaključite z gumbom »zaključi nakup«. V nadaljevanju izberete način plačila in naslov za dostavo, po oddaji naročila pa na vaš elektronski naslov prejmete obvestilo o nakupu, ki vam služi kot potrdilo, da so izdelki naročeni.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov lahko prejete artikle vrnete brez utemeljitve. Edini dodatni strošek, ki pri tem nastane je, v primeru pošiljanja po pošti, poštnina. O odstopu od pogodbe nas morate obvestiti preko elektronske pošte furamzase.si, v roku 14 dni od prejema pošiljke, pogoj za vračilo pa je, da so izdelki originalno zapakirani, niso poškodovani ali uporabljeni. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži, priporočeno in brez odkupnine. Znesek nakupa vrnjenih artiklov vam vrnemo na vaš bančni račun po prejemu vrnjene pošiljke.

Cena dostave v Sloveniji je za vse pakete enotna, in sicer 4,90 €. Pri naročilu artiklov nad 100,00 € je poštnina za kupca brezplačna.

Seveda lahko. V postopku nakupa morate označiti, da je prejemnikov naslov drugačen od plačnika računa. Vam pošljemo račun za plačilo, prijatelju pa paket z naročenimi artikli in posvetilo.

Če so vsi naročeni artikli na zalogi, bomo naročilo obdelali najkasneje v roku dveh dni. Pošiljke potujejo po Sloveniji največ 4 delovne dni, najpogosteje pa so pri vas že dan ali dva po oddaji.

Za dostave pošiljk sodelujemo s Pošto Slovenije.

Ponujamo vam možnost plačila z nakazilom na TRR, po povzetju ali s kreditno kartico ob zaključku nakupa.

Artikli znamke Furam zase so zaenkrat še vsi izdelani v Sloveniji.

Artikle si v glavi zvizualizira Aleksandra, v obliko, primerno za print oz. izdelavo pa jih spravita njen brat Sergej in njegova punca Maruša. Pri oblikovanju novih artiklov velikokrat upošteva tudi mnenje uporabnikov oz. strank.

Najbolj priljubljeni pari - za šport...ali za na kavč!

Shopping Cart
Scroll to Top