fbpx

Naša zgodba

a.k.a FURAM ZASE revolucija

Najprej - kdaj si pa ti nazadnje?

Tvoji prijatelji osvajajo vse možne vrhove in se s tem (upravičeno) hvalijo na Facebooku … Fotografije prečudovitih kolesarskih vikendov preplavljajo Instagram – a na žalost ne tvojega profila. Zdi se ti, da vsi dosegajo neke osebne rekorde in se kitijo z novimi podvigi – samo pri tebi ni nič novega. Imaš občutek, da že čisto predolgo stojiš na istem mestu in se nikamor ne premakneš, kaj šele, da bi tvoj Strava profil zabeležil kakšno novo kolesarsko prelomnico? 

Verjemi, vem, kako se počutiš. Naj ti zaupam, kako sem se sama izkopala iz takšne „vse ali nič“ miselnosti, potem, ko me je pred dejstvo postavilo kar moje lastno telo. 

technology, smartphone, telephone-3353701.jpg

ŽIVJO, TO SEM JAZ!

Aleksandra,

mama energičnih dvojčkov, ki že od malih nog preprosto potrebuje športno aktivnost. Največ mi pomeni čas preživet v naravi, sama ali z družino. Ljubezen do športa me je v zadnjih letih pripeljala do tega, da se z njim tudi preživljam, saj imam svojo funkcionalno telovadnico in športni bar. Poleg tega sem učiteljica/vodnica gorskega kolesarjenja, kar upam, da bom v prihodnosti lahko še bolj izkoristila, predvsem v podporo razvoja v lokalnem okolju.

Doseganje uspehov za vsako ceno...in padec na trda tla.

01.
Ljubezen na prvo balanco.

Na kolesu sem speljala šele pri šestih letih – in se vanj zaljubila. Pri petnajstih sem si kupila prvo specialko, šest let kasneje, za diplomo, pa prvo polnovzmeteno kolo.

02.
To je tekma!

Kar nekaj časa sem kolesarila sama, tako po cesti kot gozdnih poteh. Situacija se je spremenila, ko sem dobila redno službo in s tem proste vikende. Začelo se je kolesarjenje v družbi in s tem, lahko bi rekla, podzavestna tekmovalnost in dokazovanje pred drugimi.

03.
Potem pa...

Slednje me je pripeljalo do trdega srečanja s tlemi, katerega posledica je bila zlomljena ključnica ter posledično operacija, in dolgotrajne bolečine v vratu in rebrih.

04.
Rehabilitacija.

Kljub vsemu sem v času rehabilitacije vodila skupinske vadbe, tudi spinning, zato je bila želja po čimhitrejšem povratku na pravo kolo še večja. Prvo krajšo turo po gozdnih cestah sem naredila v manj kot dveh mescih po poškodbi - brez tehnično zahtevnejših spustov.

Ko sem mislila, da sem pripravljena, sem zdajšnjega partnerja, ki uživa ob zahtevnih tehničnih spustih, peljala na zmenek. Sredi spusta sem se zlomila in zjokala, saj mi glava ni dovolila prevoziti grebena s koreninami. Takrat sem kolo ponovno postavila v kot za več kot dva meseca …

Spoznanje, ki mi je spremenilo življenje!

V obdobju brez kolesa sem spoznala, zakaj sploh sedim na kolesu. Da zbistrim misli, da se mi porodi kakšna nova ideja, da uživam v tem, kar delam… da FURAM ZASE, tudi če to pomeni, da grem ¾ spusta peš. 

Posledic padca nimam, se pa zavedam, da nima vsak take sreče. 

Zato je sporočilo naše znamke, da karkoli že delaš, ne počni tega zaradi drugih – ampak samo, in v prvi vrsti – zaradi SEBE! Vsak potrebuje čas zase. Če ga nameniš ukvarjanju s športom, ga je potrebno izkoristiti tako, da iz tega potegneš največ kar lahko, predvsem za svoje počutje, tako fizično, kot mentalno. Pomembno je, da je aktivnost pod kontrolo. Ne bodi „stara“ Aleksandra. Ne pojdi na vse ali nič, ampak ampak sprejemaj kompromise za svoje zdravje … 

Vendar nikoli ne sprejemam kompromisov pri izbiri kvalitetnih športnih oblačil!

Artikli naše znamke Furam zase, ki jih najdeš na spletnih policah ter na fizičnih policah naših poslovnih partnerjev, so narejeni s posluhom za aktivnega posameznika, ki pri izbiri oblačil ne odstopa od zahteve po najvišji kvaliteti. Vse izdelke smo najprej dobro preizkusili v različnih pogojih, oblačila tudi nekajkrat oprali in šele nato pričeli s številčnejšo izdelavo. V podjetju stremimo k temu, da so, če le obstaja možnost, artikli narejeni v Sloveniji.

Pridruži se torej številnim, ki radi furamo stvari zase in si upamo kdaj priznati, da si česa tudi ne upamo, da nam ni treba vedno do vrha in do konca – da športamo po svojih zmožnostih in da je to dovolj. 

Z artikli podjetja FURAM ZASE podpreš domače podjetje, hkrati pa na sebi nosiš opomnik, ki te kadarkoli spomni, ZAKAJ nekaj delaš – pa naj bo to med športanjem ali pa ležanjem na kavču. ZASE.

Okej, okej, hočem bit del te revolucije!

Shopping Cart
Scroll to Top